Kostnadsfria sommarlovsaktiviteter för barn och unga i Skurups Kommun.

Gummifabriken, Kulturskolan, Skurups bibliotek, Kultur och Fritid bjuder under sommaren 2018 kommunens barn och unga på en riktig ”Supersommar”, där ett fullspäckat program proppat med fritidsaktiviteter utlovas under parollen ”något för alla”. Utifrån ungdomars önskemål, delaktighet och inflytande kan man som ung under sommarlovet delta i aktiviteter som t ex danskollo, gokart, skate, midsommarfest, cykla på Ven, allsång, fiske på Öresund, utflykt till Ullared, laserdome, Tosselilla, idrottens dag, äventyrsgolf, judo, parkour, filmvisning, ridning, streetdance mm.

I vanlig ordning är det anmälan och i vissa fall medgivandeblankett för deltagande i aktiviteterna. Aktiviteterna är gratis och det är ”först till kvarn” som gäller!

OBS! Glöm inte sista anmälningsdatum!

Se hela programmet här (PDF-fil)

Supersommar 2