Senaste nytt

Skolavslutningsfest på Gummifabriken

Sommaren står för dörren och det efterlängtade sommarlovet likaså. Vi firar det traditionsenligt på Gummifabriken fredagen den 15 juni kl. 18-24. Likt tidigare år blir det riktigt häftiga aktiviteter med ett välfyllt program med något för alla.

Årets utbud av aktiviteter under kvällen på vår utomhusarena är bland annat en gigantisk 56 meters hinderbana, Wipe out, bullriding, sumobrottning, fotbollsprickskytte och mycket, mycket mer. Precis som förra året åker en uppsamlingsbuss runt i kommunen, hämtar och lämnar ungdomar i Abbekås, Skivarp, Rydsgård och Slimminge där alla ges möjlighet till att vara med på årets grymmaste party!

Turlista

Abbekås (affären)17.00

Mölleskolan 17.15

Hallenborgskolan 17.30

Slimmingeby skola 17.45

(Buss åter i motsatt turrunda från Gummifabriken kl. 23.00. Personal åker med på båda turerna.)

För dem som känner för utmaningar kommer vi under kvällen att ha en 5-kamp där du som ung kan delta med dina kompisar. Vi grillar hamburgare med bröd, lyssnar på livemusik, dansar, samt bjuder på andra roliga utmaningar och överraskningar. Kom till Gummifabriken och fira in sommaren med oss! Gummifabriken i samarbete med skola, socialtjänst, polis, fritid, Lions Club Skurup, BRÅ i Skurup, Kalasborgen m fl.

Allt är gratis!

Ålder 13-20 år!

Drogfritt såklart!

Välkomna!

 

 

 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.