Orienteringsinformation elever 2018

25/4 åk. 9 i Bokskogen

2/5 åk. 8 i Bokskogen

Info till elever

Nytt för i år är att varje klass har olika tider som man ska orientera. Några klasser packar sin egen mat från restaurang Rutger på morgonen och vissa klasser hinner tillbaka och äter sin lunch på skolan (se schema nedan). De tider man inte orienterar är man med sin klass i klassrummet och har SST med sin klassföreståndare.

Schema

23/4 åk. 7

7e + 7c hämta mat kl. 8.30 och promenera direkt ut till Svaneholms parkering vid rökhuset. När alla är klara med orienteringen prickar klassföreståndaren av er och därefter går ni tillbaka till klassrummet och ha SST till kl. 15.00. Ansvariga lärare: Ann-Louise, Lotta, Annica, Sandra och Rebecca.

7b + 7d hämta mat kl. 8.40 och därefter gå tillbaka till klassrummet och ha SST. Kl. 9.45 promenerar ni ut till Svaneholms parkering vid rökhuset. När alla är klara med orienteringen prickar klassföreståndaren av er och därefter går ni tillbaka till klassrummet och ha SST till kl. 15.00. Ansvariga lärare: Eva, Håkan H, Christofer och Cecilia.

7a hämta mat kl. 8.45 och därefter gå tillbaka till klassrummet och ha SST. Kl. 10.45 promenera ut till Svaneholms parkering vid rökhuset. När alla är klara prickar klassföreståndaren av er och därefter promenerar ni tillbaka med eleverna sen slutar 7a. Ansvariga lärare: Sanne och Ulf.

25/4 åk. 9

9f + 9d buss avgår kl. 8.35 från Restaurang Rutger. Hemfärd från Bokskogen kl. 11.30. Ni äter i matsalen när de kommer tillbaka. Dagen slutar kl. 14.45. Ansvariga lärare: Jessica, Anna och Jonas.

9e + 9a hämta mat kl. 8:30 och därefter gå tillbaka till klassrummet och ha SST. Buss avgår 9:45 från Restaurang Rutger. Hemfärd från Bokskogen kl. 12:30. Dagen slutar kl. 14.45. Ansvariga lärare: Malin, Håkan M, Hanna.

9c + 9b hämta mat kl. 8:40 och därefter gå tillbaka till klassrummet och ha SST. Buss avgår kl. 11:00 från Restaurang Rutger. Hemfärd från Bokskogen kl. 14:00. Ansvariga lärare: Birgitta, Sergio, Alexandra och Nils.

2/5 åk. 8

8a + 8c buss avgår kl. 8.35 från Restaurang Rutger. Hemfärd från Bokskogen kl. 11.30. Ni äter när de kommer tillbaka i matsalen. Dagen slutar kl.14.45. Ansvariga lärare: Jennie (stannar kvar i skogen), Katarina, Peter och Marit.

8b + 8e hämta mat kl. 8:30 och går därefter direkt tillbaka till klassrummet och har SST.  Buss avgår kl. 9:45 från Restaurang Rutger. Hemfärd från Bokskogen kl. 12:30. Dagen slutar kl. 14.45. Ansvariga lärare: Mattias, Diana och Linus.

8d hämta mat kl. 8.40 och går därefter direkt tillbaka till klassrummet och har SST. Buss avgår kl.11:00 från Restaurang Rutger. Hemfärd från Bokskogen kl.14:00. Ansvariga lärare: Fredrik och Henrik.

Medtag egen matlåda, bestick, vattenflaska med vatten i (ej sockersötad dryck), sittunderlag, kläder efter väder, ev. ombyteskläder.

Årskurs 7 springer 2 & 2. Årskurs 8 och 9 springer enskilt. Obligatorisk dag då kunskapskraven “kunna orientera i okänd miljö” kommer att testas. Lycka till.

Hoppas på en trevlig dag och gott samarbete i naturen! (Tänk på allemansrätten)

Nicklas, Jennie & Sara