Information till vårdnadshavare

Måndagen den 15 maj åker hela årskurs åtta på Mackleanskolan till Malmö för en aktivitetsdag. Eleverna samlas i klassrummen som vanligt 08.30, bussarna avgår 09.00. Första stopp är Big Bowl, där eleverna delas in i grupper. Efter bowlingen vidtar olika aktiviteter och övningar, t ex stadsorientering, matematiska klurigheter och annat kul. Hemfärd sker 14.00 från Malmö Central med buss, vilket innebär att vi åter är i Skurup ca 14.40.

Lunchen denna dag består av pastasallad som vi klassvis hämtar i Restaurang Rutger på morgonen. Dricka, bestick och matlåda för pastasalladen tas med hemifrån. Det kan även vara klokt att ha sköna skor och att kolla väderprognosen om paraply eller varm tröja kanske behövs.

Från skolans sida ser vi helst att eleverna åker med tillbaka till Skurup. Skulle någon vårdnadshavare föredra att eleven stannar i Malmö, önskar vi ett skriftligt meddelande om detta senast onsd 10 maj.

Vi hoppas på en trevlig, spännande och givande dag i storstaden :)