Julfest på Gummifabriken

Efter förra veckans lyckade luciafest avslutar vi detta fantastiska verksamhetsår med en hejdundrans julfest här på Gummifabriken. På torsdag den 21 december kl. 15-21 kommer vi att få besök av tomten som överraskar med julsånger och delar ut julklappar till dem som så önskar. Vi kommer ha julpyssel med tävling i att bygga det snyggaste pepparkakshuset, rimstugan är öppen pysselverkstan likaså. Ta på tomtemössan, kom till Gummifabriken och dansa kring granen!

Ordinarie åldersgränser och tider.

Drogfritt och gratis såklart!

GOD JUL, GOTT NYTT ÅR och välkomna tillbaks till ett nytt spännande och innehållsrikt år 2018.

Gummifabriken och Fritidsgårdarna är öppna som vanligt under jul och nyår med undantag för 25/12, 26/12 samt 1/1 då verksamheterna är stängda.

Julfest 2017

Fotbollstider som gäller framöver

Måndagar

Åk. 9 Skurups IP

Åk. 7 Skurups IP

Tisdagar

Åk.7 Skurups IP

Åk. 8 Nils Holgerssonhallen, buss avgår 11.05

Åk. 9 Nils Holgerssonhallen, buss avgår 14.25

Onsdagar

Åk. 8 Skurupshallen

Åk. 7 Nils Holgerssonhallen, buss avgår 10.20

Fredagar

Åk. 9 Skurupshallen

Åk. 7 Skurups IP

Kamratskaplig turnering i Nils Holgersson hallen

Åk. 7-9 FAM elever kommer att spela en kamratskaplig fotbollsturnering på fredag förmiddag 27/10. Vi samlas kl. 8.45 ombytta (FAM kläder) och klara i Nils Holgersson hallen. Ni som inte hittar så går vi från Lugnet kl. 8.20. Medtag benskydd, vattenflaska och frukt. Duschmöjligheter finns i hallen eller i Skurupshallen. Lunch serveras på skolan och kl. 12.30 börjar elevernas vanliga lektioner igen. Lärare som inte undervisar får givetvis komma och delta och spela med eleverna.

Hoppas på en trevlig dag tillsammans!

Mladen, Joel och Sara

Skol - DM 2017

Den 20/11 spelar åk. 8 skol-DM i Nils Holgerssonhallen och den 22/11 spelar åk. 9 (alla FAM tjejer spelar denna dag åk. 7-9). Matchtiden är 13 minuter och vi spelar five-a-side fotboll 5-manna.

Samling kl. 8.20 i NH-hallen, kom ombytta i FAM overall. Glöm inte benskydd, vattenflaska och ev. ett extra mellanmål. Vi kommer att ha kioskförsäljning där det finns möjlighet att köpa macka, frukt och dricka. Första match är 9.00 sen håller vi på till senast 15.30 (final kl.15.15). De elever som inte spelar kommer att hjälpa till i sekretariat och i kiosken. Meddela oss i god tid om du inte kan spela.

Ska bli kul detta! Vi ses Mladen, Joel och Sara.

Skol SM 2017

Info till killar som är uttagna att spela skol SM.

På fredag 13/10 åker vi till Ystad för att spela skol SM. Samling sker kl. 8.00 i restaurang Rutger för frukost och genomgång. Kom ombytt i FAM overaller. Vi kommer att åka tåg till Ystad och där ska vi spela 2 matcher på Sandskogens IP kl. 11.00 och 13.00. Så räkna med att dagen blir längre och att du löser din hemfärd från Skurup själv när vi är tillbaka med tåget. Vi ska möta Västervångskolan och Kunskapsskolan. Skolan står för lunch och frukt men behöver du ett extra mellanmål så packa ner det i din väska. Glöm inte benskydd och vattenflaska. Kontakta fotbollstränarna om du har frågor.

Info till tjejer som är uttagna att spela skol SM.

På måndag 16/10 spelar vi skol SM på Skurups IP. Samling sker kl. 8.00 i restaurang Rutger för frukost och genomgång. Kom ombytt i FAM overaller. Vi spelar 1 match kl. 10.00 mot Norreportskolan. Glöm inte att packa ner benskydd och vattenflaska. Kontakta fotbollstränarna om du har frågor.

Ni som inte spelar kom gärna och heja med era klasser!