Inbjudan till informationskväll

Vårdnadshavare till elever i åk 7 inbjuds till en informationskväll onsdagen den 29/8 med start kl 18 i Restaurang Rutger.

Kvällen inleds med information från skolledningen och presentation av arbetslaget samt personal från elevhälsan. Därefter kommer vi att samlas i klassernas respektive hemklassrum. Mentorerna kommer bland annat visa digitala verktyg såsom kalendern och Classroom och berätta om hur vi arbetar på mentorstiden. Det finns självklart även utrymme för frågor som kan ha dykt upp sedan eleverna börjat på skolan. Kvällen avslutas ca 19:30.

Varmt välkomna!

Arbetslag 7

Kostnadsfria sommarlovsaktiviteter för barn och unga i Skurups Kommun.

Gummifabriken, Kulturskolan, Skurups bibliotek, Kultur och Fritid bjuder under sommaren 2018 kommunens barn och unga på en riktig ”Supersommar”, där ett fullspäckat program proppat med fritidsaktiviteter utlovas under parollen ”något för alla”. Utifrån ungdomars önskemål, delaktighet och inflytande kan man som ung under sommarlovet delta i aktiviteter som t ex danskollo, gokart, skate, midsommarfest, cykla på Ven, allsång, fiske på Öresund, utflykt till Ullared, laserdome, Tosselilla, idrottens dag, äventyrsgolf, judo, parkour, filmvisning, ridning, streetdance mm.

I vanlig ordning är det anmälan och i vissa fall medgivandeblankett för deltagande i aktiviteterna. Aktiviteterna är gratis och det är ”först till kvarn” som gäller!

OBS! Glöm inte sista anmälningsdatum!

Se hela programmet här (PDF-fil)

Supersommar 2

Inbjudan till avslutningsfest

Onsdagen den 13/6 2018 kommer det att vara avslutningsfest för årskurs 9.

Vi samlas utanför Restaurang Rutger klockan 17:30 för transport till platsen för avslutningsfesten med buss. (Bussen avgår 17:30)

Hemtransport kommer att anordnas med avgång från festplatsen 23:30.

Ankomst Mackleanskolan i skurup ca 23:50.

Ankomst Hallenborgskolan i Rydsgård 23:45

Ankomst Mölleskolan i Skivarp ca 23:35.

Torsdagen den 14/6 - 2018 kommer att vara kompledig för de elever som kommer på festen. För de elever som inte kommer på festen kommer det att vara skola som vanligt på torsdagen.

Allt är gratis och vi hoppas att alla elever kommer till avslutningsfesten!

Anmälan sker till mentor senast 2018-06-01.

Glöm inte att anmäla specialkost.

Hjärtligt välkomna!

Skol - DM 2018

Ändrade samlingstider för åk. 8 och 7.

Vi samlas kl. 06.55 imorgon onsdag för åk. 8.

Åk. 7 samlas 7.15 på torsdagmorgon.

Övrig info om DM kan ni läsa i ett tidigare inlägg.

Vi ses utanför restaurang Rutger och glöm inte matlådan!

Den 23/5 spelar åk. 8 killar skol-DM i Helsingborg, den 24/5 spelar åk. 7 killar i Bjuv , den 30/5 åk.9 killar i Ystad och 31/5 åk. 7-9 tjejer i Ystad. Vi spelar 7-manna utomhus och matchtiden är 2x10 minuter. Åk. 8 + 7 åker buss och åk. 9 + tjejerna kommer åka tåg. Återkommer med tider då spelschemat inte är klart ännu. Räkna med längre dagar och att ni får ta er hemma själva från Skurup på eftermiddagen.

Åk. 8 killar samling kl. 7.30 i Restaurang Rutger för gemensam frukost, kom ombytta i FAM overall. Ta med matlåda, bestick, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder och ev. ett extra mellanmål.

Åk. 7 killar samling kl. 7.30 i Restaurang Rutger för gemensam frukost, kom ombytta i FAM overall. Ta med matlåda, bestick, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder och ev. ett extra mellanmål.

Åk. 9 killar samling kl. 7.30 i Restaurang Rutger för gemensam frukost, kom ombytta i FAM overall. Ta med matlåda, bestick, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder och ev. ett extra mellanmål.

Åk. 7-9 tjejer samling kl. 7.30 i Restaurang Rutger för gemensam frukost, kom ombytta i FAM overall. Ta med matlåda, bestick, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder och ev. ett extra mellanmål.

Vid frågor kontakta Mladen eller Sara.

Torsdagen den 17 maj har hela årskurs 9 hemmastudier.

Alla uppgifter som skall göras finns upplagda på de olika GAFE classroomen